top of page

Információk

Online foglalás

Mire lehet online időpontot foglalni?

Két szolgáltatásra lehet a Silver Klímánál jelenleg időpontot foglalni: a klíma tisztításra, illetve az ingyenes helyszíni felmérésre új klíma egység felszerelése esetén.

Hogyan működik a foglalás?

Az Online időpontfoglalás fülre kattintva betöltődik a foglalási rendszerünk. Első körben a megfelelő várost kell kiválasztani, majd a szolgáltatást. A szolgáltatásokról részletesebben olvasni a "bővebb információra" kattintva lehet. A következőkben csapataink összesített naptára jelenik meg, melyben a szabad időpontok közül lehet válogatni. Amennyiben sikerült kiválasztani a megfelelő időpontot, a foglalás gombra kell kattintani, ezt követően pedig a szükséges adatok megadásával (név, telefon, email, cím) megtörténik az időpont foglalása, melyről visszaigazoló email is érkezik.

Nem kaptam megerősítő emailt a foglalás után. Mi a teendő?

Esetenként előfordul, hogy az automatikus megerősítő email a Spam / Levélszemét mappába kerül, érdemes ott is ellenőrizni. Amennyiben nem érkezik meg, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy leellenőrizzük a foglalás sikerességét. 

Biztosan jönni fognak a szerelők a lefoglalt időpontban?

Munkatársaink érkezni fognak a visszaigazoló emailben szereplő, lefoglalt időpontra. Kérlek vedd figyelembe, hogy a forgalmi helyzettől  és a parkolási lehetőségektől függően néha 10-15 perces késés előfordulhat. 

bottom of page