top of page

Mikor szereltessünk klímát?

Ma már egyre többen szereltetnek klímát fűtés céljából is, ugyanakkor nem árulunk el nagy titkot azzal, ha azt mondjuk, hogy a klíma használata még mindig többségében nyári szezonra tehető.

Világos tehát, hogy az egyre melegedő nyarak eredményeképpen elképesztően megnő a kereslet a klímák beszereltetésére nyáron. Természetesen ilyenkor rengeteg munkája van a szerelőknek, csak hosszú határidőkkel tudnak dolgozni, és az árak is jelentősen megemelkednek.

Az elmúlt nyarakat nézve a klíma már nem számít luxus lakás kiegészítőnek, hanem alapvető eszköznek arra, hogy megfelelő pihenést tudjuk biztosítani családunk számára.

Mikor szereltessünk klímát? Silver Klíma klíma beszerelé ősszel, télen, tavasszal és nyáron. Győri klímaszerelés

Aki már átélte, hogy a kánikulában hónapokat kellett volna várnia egy klíma beszerelésére ő már a következő nyár előtt időben gondolkodott és már tavasszal beszereltette klímáját. Azonban az egyre korábban kezdődő hőség hatására a klímaszezon is hamarabb kezdődik és az árak már tavasszal megemelkednek.

Aki igazán jó áron szeretné, hogy profi szakemberek minőségi klímát szereljenek fel, ami valóban kielégíti minden igényét, neki azt javasoljuk tervezzen előre, és az őszi-téli időszakot válassza lakóhelye klimatizálására. Ezzel a lépéssel több tízezer forint spórolással tudja biztosítani otthonában a megfelelő komfortot.

bottom of page