top of page
Silver Klíma: Klíma szerelés Budapesten, Klíma szerelés Győrben, klímaszerelés Budapesten, klímaszerelés Győrben. Borítókép - Silver Klíma
Silver Klíma logó, silver klima logó, klíma szereés Budapest, klíma szerelés Budapesten, klíma szerelés Győrben, klíma szerelé Győr, klíma tisztítás Győr, klíma tisztítás Győrben, klíma tisztítás Budapest, klíma tisztítás Budapesten

Klíma felszerelés és tisztítás

 KIHAGYHATATLAN TÉLI AKCIÓK!

A SILVER KLÍMÁNÁL profi szakemberek végzik a klíma egységek felszerelését, tisztítását. Szolgáltatásaink már Budapest , Pest megye és Győr környékén is elérhetők.
Új klímaszerelés esetén a helyszíni felmérés, tanácsadás és árajánlat ingyenes.

Csak általunk beszerzett készülékek szerelését tudjuk vállalni. Nagy készülékválasztékkal dolgozunk (márkák: Daikin, Midea, MDV, Fujitsu, Gree..)

Más által felszerelt klímaberendezések töltésével, áthelyezésével és javításával nem foglalkozunk !!!

SZOLGÁLTATÁSAINK

Helyszíni felmérés & tanácsadás

Szakértőink személyesen felmérik a munkát, segítenek meghatározni a klíma optimális helyzetét és típusát, továbbá válaszolnak bármilyen felmerülő kérdésre. A felmérés ingyenes.

Időpontot foglalható online, a lenti gombra kattintva, továbbá telefonon egyeztetve a +36709076606 számon, vagy emailben az info@silverklima.hu címen.

Silver Klíma – klímaszerelés és klímatisztítás Budapesten és Győrben. Klíma telepítés, klíma beszerelés szolgáltatásunk leírása és árai. Hatalmas klíma készülék választékkal, rövid határidőkkel és profi klímaszerelőkkel dolgozunk. Ingyenes a helyszíni felmérés új klíma teleptés esetén!

Klíma felszerelés

Szakképzett kollégáink az előre megbeszéltek alapján felszerelik a kiválasztott kültéri és beltéri egység(ek)et, továbbá megmutatják a klíma használatát.
Csak általunk beszerzett, megbízható forrásból származó készülékek szerelését vállaljuk.

Foglalj időpontot az ingyenes helyszíni felmérésre online, telefonon vagy emailben!

Silver Klíma – klímaszerelés és klímatisztítás Budapesten és Győrben. Klíma telepítés, klíma beszerelés szolgáltatásunk leírása és árai. Hatalmas klíma készülék választékkal, rövid határidőkkel és profi klímaszerelőkkel dolgozunk.

Klíma tisztítás

Nagyon fontos, hogy klíma készülékeket rendszeresen tisztítsuk.  A nem megfelelő klíma karbantartás miatt az egységek meghibásodhatnak, sőt az egészségünkre is káros hatással lehetnek.

Árak (bruttó):

  • 1 db beltéri és 1 db kültéri egység: 9.990 Ft

  • 2 db beltéri és hozzá tartozó kültéri egység(ek): 17.990 Ft

  • 3 db beltéri és hozzá tartozó kültéri egység(ek): 24.990 Ft

 

Időpontot foglalható online, a lenti gombra kattintva, továbbá telefonon egyeztetve a +36709076606 számon, vagy emailben az info@silverklima.hu címen.

Silver Klíma – klímaszerelés és klímatisztítás Budapesten és Győrben. Klíma tisztítás, klíma karbantartás szolgáltatásunk leírása és árai.

KIEMELT TERMÉKEINK

MDV RAG

3,5kW

Kedvező árú, megbízható készülék

Akciós ár:

147.320 Ft

Midea Blanc

3,5kW

Távirányítóval állítható "3D" légterelővel

Akciós ár:

179.070 Ft

Gree Amber

3,5kW

Gyárilag beépített Wi-Fi modullal

Akciós ár:

215.910 Ft

Fujitsu Design

3,5 kW

Prémium minőségű design készülék

Akciós ár:

402.336 Ft

KAPCSOLAT

Silver Klíma

Silver Concept Kft.

+367090706606

  • facebook
  • instagram

Köszönjük szépen a leveled. Hamarosan jelentkezünk!

Silver Klíma – klímaszerelés és klímatisztítás Budapesten és Győrben. Kapcsolat – írjon nekünk, amennyiben bármi kérdése felmerül a klímaszereléssel kapcsolatban, hamarosan válaszolunk. Silver Klíma Kapcsolat

"Abszolút elégedett vagyok az elvégzett munkával. A szerelők minden igényünket rugalmasan teljesítették, készségesen elmagyarázták a készülék használatát és tisztaságot hagytak maguk után."

N. Emese

“Örülök, hogy a Silver Klímát választottam. Kiváló ügyfélkezelés, magas szakértelem, megbízhatóság, pontosság. Szívesen ajánlom másnak is!"

H. Csaba

"A szerelők pontosak és precízek voltak, jól értették a dolgukat. Nagyon elégedett vagyok az ajánlott klímával, a WI-FI funkció is remekül működik. Köszönöm!"

K. Dávid

bottom of page