top of page
 • Hogy néz ki egy klímaszerelési folyamat?
  Első körben egy időpontot egyeztetünk a helyszíni felmérésre. Ez egy ingyenes konzultációs lehetőség, mely során szakképzett kollégánk segítségével eldönthetik, hova érdemes felszerelni a klíma berendezést, illetve milyen típusú készülék felelne meg Önöknek a legjobban. Az igények felmérése után 2-3 munkanapon belül egy árajánlatot küldünk Önöknek email-ben kollégánk felmérésére és a helyszínen megbeszéltekre alapozva. Ebben részletezzük a különböző felmerülő tételeket, így a munkadíjat, a felmerülő anyagköltségeket, illetve a javasolt klímakészülék árát. Az ajánlat elfogadása után kerül sor a felszerelési időpont egyeztetésre. A szerelés napján a megbeszélt időpontban kollégáink érkeznek Önökhöz a klímakészülékkel együtt. A szerelési munkálatok időtartama átlagosan 4-5 óra. A munka elvégeztével kollégáink bemutatják a klíma használatát, ezt követően kerül sor a számlák és a garanciapapírok kitöltésére, az anyagiak rendezésére.
 • Mennyibe kerül a klíma szerelés?
  Pontos árajánlatot új készülék felszerelése esetén helyszíni bejárás után tudunk biztosítani, ugyanis számos tényező befolyásolhatja a klímaszerelés árát. A helyszíni felmérés ingyenes Budapest és Győr belterületén , nem jár semmiféle kötelezettséggel! Tájékoztató jellegű áraink itt találhatók: Silver Klíma árak Internetes időpontfoglalás ingyenes helyszíni felmérésre: Online időpontfoglalás
 • Milyen határidővel tudják vállalni a munkálatokat?
  Csapataink telítettségétől függően változó, azonban általánosságban elmondható, hogy az árajánlat elfogadása után átlagosan 1-2 héten belül tudunk szerelési időpontot javasolni,ami a nyári szezonban jelentősen emelkedhet(3-6hétre), míg tisztítás estén 3-4 munkanapon belül (nyáron 6-8 munkanapon belül).
 • Milyen hatással lesz a klíma a villanyszámlára?
  Először is fontos tisztázni, hogy a klíma névleges hűtő-fűtő teljesítménye nem azonos az elektromos teljesítményével. Lakossági felhasználásnál általában 3,5kW-os vagy 2.5kW-os klímákról beszélhetünk. Ezek a számok a klímák névleges hűtő-fűtő teljesítményét jelzik. Egy átlagos lakossági klímának 0,3-1,4 kW az elektromos teljesítménye, így nagyságrendileg annyit fogyaszt, mint egy hajszáritó vagy egy porszívó.
 • Szükségesek-e külön villanyszerelési munkálatok?
  Nagyon ritkán van szükség külön villanyszerelési munkálatokra a klíma berendezések felszerelésekor. A mai, korszerű inverteres berendezések áramfelvétele csupán 2-8 amper.
 • Miért fontos a klíma készülékek tisztítása?
  Nagyon fontos, hogy klíma készülékeket rendszeresen szakszerűen tisztítsuk. A nem megfelelő karbantartás miatt az egységek meghibásodhatnak, romló hatásfokkal üzemelhetnek, magasabb villanyszámlát eredményezhetnek. Nem beszélve arról, hogy az egészségünkre is káros hatással lehetnek, hiszen különböző légúti betegségeket is okozhat. Manapság a gyártók a garancia meglétét is képesített vállalkozás általi rendszeres tisztításhoz köti, így kiemelten fontos, hogy a garanciavesztés elkerülése miatt is odafigyeljünk erre.
 • Milyen időközönként javasolt a klímák tisztítása?
  Évi minimum egyszeri, ideális esetben kétszeri (tavaszi és őszi) szakszerű tisztítást javaslunk. Fűtésre való használatkor kifejezetten ajánljuk a kétszeri tisztítást, a hűtséi és a fűtési szezon előtt.
 • Milyen márkájú készüléket tudnak tisztítani?
  Minden forgalomban lévő split klímát tisztítunk.
 • Milyen határidővel tudják vállalni a klíma tisztítást?
  Milyen határidővel tudják vállalni a klíma tisztítást? Csapataink telítettségétől függően változó, azonban általánosságban elmondható, hogy 3-4 munkanapon belül tudunk időpontot javasolni. Klíma tisztításra online is lehet időpontot foglalni, az alábbi oldalakon: Klíma tisztítás Budapest Klíma tisztítás Győr
 • Mennyibe kerül a szakszerű klíma tisztítás?
  A Silver Klíma klíma tisztítási árairól az alábbi oldalon tájékozódhat: Silver Klíma árak
 • Hogyan működik a foglalás?
  Az Online időpontfoglalás fülre kattintva betöltődik a foglalási rendszerünk. Első körben a megfelelő várost kell kiválasztani, majd a szolgáltatást. A szolgáltatásokról részletesebben olvasni a "bővebb információra" kattintva lehet. A következőkben csapataink összesített naptára jelenik meg, melyben a szabad időpontok közül lehet válogatni. Amennyiben sikerült kiválasztani a megfelelő időpontot, a foglalás gombra kell kattintani, ezt követően pedig a szükséges adatok megadásával (név, telefon, email, cím) megtörténik az időpont foglalása, melyről visszaigazoló email is érkezik.
 • Nem kaptam megerősítő emailt a foglalás után. Mi a teendő?
  Esetenként előfordul, hogy az automatikus megerősítő email a Spam / Levélszemét mappába kerül, érdemes ott is ellenőrizni. Amennyiben nem érkezik meg, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy leellenőrizzük a foglalás sikerességét.
 • Biztosan jönni fognak a szerelők a lefoglalt időpontban?
  Munkatársaink érkezni fognak a visszaigazoló emailben szereplő, lefoglalt időpontra. Kérlek vedd figyelembe, hogy a forgalmi helyzettől és a parkolási lehetőségektől függően néha 10-15 perces késés előfordulhat.
bottom of page