top of page

Prémium klímák

Ahogy más elektronikai cikkek körében is megfigyelhető, úgy a klímáknál is hatalmas minőségbeli, árbeli különbségek vannak az egyes termékek között. Habár elmondható, hogy elsődleges funkcióban megegyeznek, mégsem hasonlíthatunk össze például egy Ladát és egy prémium Audit, sem egy nyomógombos Nokiát és egy vadiúj iPhone modellt. A széles termékkategória nagy előnye, hogy mindenki választhat a saját igényeinek, szükségleteinek megfelelőt, így minden ügyfelünknek a számára legideálisabb készüléket javasolhatjuk.

A legolcsóbb és a sokszázezres készülékek alapfunkcióit tekintve ugyanazt teljesítik: megfelelő nyári komfortot biztosítanak használóinak. Azonban a mai fogyasztói igényekre válaszolva nem mindegy, hogy azt milyen hatékonysággal, zajjal teszik, mennyire megbízhatóan üzemelnek hosszú távon, milyen kényelmi funkciókkal bírnak, tudnak-e jól fűteni a hűtés mellett, milyen márka áll mögöttük vagy nem utolsó sorban hogy milyen küllemmel rendelkeznek, milyen színűek, hogy néznek ki otthonunkban.

A magas minőségre ​vágyó ügyfeleinknek szívesen ajánljuk prémium klíma választékunk. Ezen kategóriában a magas minőség mellett gyakran a designra is nagy hangsúlyt fektetnek a gyártók, így nem csak műszakilag felső kategóriás, de emellett  igazán esztétikus készülékeket is tudunk ajánlani. 

Mikor szereltessünk klímát? Silver Klíma klíma beszerelé ősszel, télen, tavasszal és nyáron. Győri klímaszerelés

Aki már átélte, hogy a kánikulában hónapokat kellett volna várnia egy klíma beszerelésére ő már a következő nyár előtt időben gondolkodott és már tavasszal beszereltette klímáját. Azonban az egyre korábban kezdődő hőség hatására a klímaszezon is hamarabb kezdődik és az árak már tavasszal megemelkednek.

Aki igazán jó áron szeretné, hogy profi szakemberek minőségi klímát szereljenek fel, ami valóban kielégíti minden igényét, neki azt javasoljuk tervezzen előre, és az őszi-téli időszakot válassza lakóhelye klimatizálására. Ezzel a lépéssel több tízezer forint spórolással tudja biztosítani otthonában a megfelelő komfortot.

bottom of page